lauantaina

vastaan haasteeseen omituisista tavoista

Vastaan Tarjan haasteeseen. http://tarjuccia.blogspot.com  1. Katson tv:tä melkein aina ilman ääntä. Pelkään, että äänet kuuluvat naapuriin ja he vuorostaan alkavat elämöidä. Ainoastaan silloin kuuluu ääntä, kun mulla on kuulokkeet. Muksunikin sai tottua kuuntelemaan musiikkia sun muuta kuulokkeilla. Meillä pitää aina olla hiljaista. Taidan olla hiljaisuusfriikki.

  2. Nukun olohuoneessa sohvasängyssä, vaikka nyt mulla olisi tilaa nukkua makuuhuoneessa, kun muksu on muuttanut omaan kotiin.

  3. Analysoin kaikkea mahdollista. Joskus joku sanoi mulle, että analysoin suhteen pilalle. Ehkä pitää paikkansa.

  4. TV:stä en katso mainoksia. Käännän aina toiselle kanavalle, kun mainokset tulevat. Voin kyllä lukea mainoksia täällä netissä, mutta en katsoa niitä tv:ssä paitsi silloin, jos tulee kilpailu parhaista mainoksista.

  5. Ollessani teininä tanssikurssilla jäi tanssiminen vähemmälle, kun olin niin ujo, että kiertelin seunustoja. En osaa siis edelleenkään tanssia paritansseja. Tosin en taida enää kierrellä reunoja.

  6. En tykkää yllätysvieraista. Tai ainakin pitää soittaa ensin.

  7. Mulla on kait sen verran erikoinen huumorintaju, että mua ei ymmärretä. Lapsenakin heittelin kaikkea enkä saanut mitään nauravaa vastakaikua. Korkeintaan totesivat mulle, että oon lapsellinen.

7 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Oi!=)
Moni kohta kuulosti ihan tutulle!

Yvioon kirjoitti...

No, kait meillä jokaisella joitakin erikoisia tapoja on. Vastaa haasteeseen. Kiva kerätä listoja omituisista tavoista.

Hallatar kirjoitti...

Olen joskus tainnut tuon tehdäkin...
Laitan linkin siulle kun löydän sen. =)

Hallatar kirjoitti...

Tuolta löytyi:
http://hallatar.blogspot.com/2006/01/
omituisuuksien-meemi.html


=)

Yvioon kirjoitti...

Laita vaan, niin ei oma olo tunnu niin omituiselta. Joskus vaan itse luulee niitä omituisemmaksi kuin ne onkaan.

Ja kait sellaiset nolot jutut pitää mielummin itsellään kuin, että lähtisi niitä julkisesti kuuluttelemaan. Vaikka nämä omituiset tavat tekee meistä ihmisiä ja persoonallisia.

*Mad*Tea*Party* kirjoitti...

Yllätysvieraista en ole minäkään innostunut. En kyllä avaa oveakaan, jos ovikello soi, enkä tiedä etukäteen kuka siellä on. Yleensähän siellä seisoo joku rahankerääjä, jos erehdyn avaamaan. Eikä minulla ole koskaan käteistä.

Tarja kirjoitti...

Minäkään en tykkää yllätysvieraista. Koti on kuitenkin koti ja siellä pitää saada olla sellaisenaan kun on. Lisäks minä myös olen joskus turhan kova analysoimaan. Piirre, jota olen pyrkinyt vähentämään. Helpottaa kiitettävästi omaa elämää kun yrittää olla analysoimatta kaikkea :)))