torstaina

vaivaako väsymys...

Väsymys

tuo maailmojen tuttu väsymys. Se valtaa sinut silloin kun vähiten sitä odotat.

Väsymys

ei anna rauhaa, ei päästä eteenpäin vaan lukitsee sinut omaan itseesi.


Niin että ihan kiva olla aina väsynyt. Ja se on tosi invalidisoivaa, kun ei jaksa tehdä välilä mitään. On sellainen uupunut olo. Ja se saattaa tulla juuri silloin kun vähiten pitäisi esim. työpaikalla.

On olemassa sellainen väsymysoireyhtymä ja kun katsoin oireita, niin mulla on varmaan useimmat. Lääkärit ei vaan ota tätä kovin vakavasti vaan pitää jaksaa kestää tätä ja toivoa, että tänään en olisi niin väsynyt.http://www.terveysportti.fi/terveyskirjasto


Mitenköhän sitä sitten pysyisi hereillä, kun on pakko välillä pysyä. Kahvikin auttaa vaan määrättyyn pisteeseen asti. Salaatteja kun syö, niin väsymys helpottaa vähän ja samoin, jos menee ulos samoilemaan. Ja tämä tietokonekin väsyttää päivällä, mutta illalla se laittaa ylikierroksille.

2 kommenttia:

Sunnikka kirjoitti...

Hei, en mäkään piirtää osaa! Oma tyyli ärsyttää ja muiden on niin paljon hienompaa. Ei vaan aina idean tullessa jaksa panostaa laatuun, joten sitten siitä tulee sellaista tuhertelua. Teillä on marsu!! :P Ihana!

Yvioon kirjoitti...

Piirtäminen on vaikeaa, mutta pitäisi kait vain harjoitella ja sitten on näitä kuvankäsittelyohjelmia, jotka tekee kuvista parempia ja välilä jopa onnistuu. Kaikkiin en todellakaan ole tyytyväinen. Laittelenkin noita kuvia vähän fiiliksen mukaan.

Niin eiks ole söpö marsu. Ainakin se on reipas ja seurallinen. Ja sillä on voimakas tahto.