perjantaina

tanssia, leffaa ja ollapa nuori



Tänään on ollut ihan kiva päivä. Käytiin tyttären kanssa leffassa katsomassa Step Up 2. Ai jai, ollapa vielä nuori. Tuossa leffassa kun tanssitaan ja tanssitaan street hip hoppia. Olisinpa päässyt mukaan.Eipä taida olla tuollaista musaaa ja menoa mun ikäisille. Tuon tyyppiset menopaikat kun on tarkoitettu kakskymppisille.


Mä haaveilin lapsena tanssijan urasta. Tuollaisten leffojen jälkeen haavet herää henkiin ja tekee mieli olla taas iältään nuori. Henkisesti taidan nuori ollakin.

Tanssista tuli mieleen tilanne herra Kirjoittajan kanssa. Oltiin paikallisessa istumassa iltaa ja hän taas juoksi muissa pöydissä ja yritti välillä iskeä muita naisia. No, mähän innostuin jammaamaan oikein kunnolla tanssilattialla ja en välittänyt hänen touhuistaan ollenkaan. Kyllä siinä sitten tuli kiire kapakista ulos, kun kerrankin mulla oli hauskaa ja en vain istunut yksinäisenä ruusuna pöydässä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuva! Mistä tuon auringonkin tuohon taikosit? Taisit nimenomaan taikoa - mutta hienosti. Tuosta tanssimisesta tuli mieleen, oletko lukenut sivuillani tarinoissa olevaa Ulle dulle dof -tarinaa? Lue jos jaksat, joku muukin on haaveillut tanssimisesta.

-Anne- kirjoitti...

Tuosta tuli mieleeni, että yksi lapsuuden haaveammateistani oli koreografi! Hassuksi asian tekee se, että minä olen aina ollut vähän kömpelönpuoleinen...

Yvonne kirjoitti...

Kiitos leijonainen. Pidän lopputuloksesta itsekin. En halunnut muovailla kuvaa liikaa, vaan lisätä siihen jotakin. Gimpissä tuon pystyy tekemään: suotimet, valo ja varjo, supernova. Ja kokeilemalla saa mieleisensä säteen ja värin.

Luin tarinasi ja hyvin kuvaat tunnelmia. Niinhän se on, että muut eivät aina näe sitä lahjakkuutta, mitä ihmisessä voi olla. Ja itsekin sitten joskus väsyy, mutta sitkeä palkitaan, eiks niin.

Anne, en oikein tiedä, mitä koreografi tekee. Hänkö ne liikkeet suunnittelee. Ei kait ne itse aina tanssijoita ole, hehän yrittävät muut saada tekemään sen oman näyn mukaan. Ei hullumpi haave.