torstaina

parempi päivä ja leffan viemää

Mulla on kerrankin ollut ns. parempi päivä. Ei ole tänään ottanut päähän mikään, ei edes kaatosade, jossa kastuin. Laitoin Photokietämää -blogiini http://photokiertm.blogspot.com/otoksiani sadesäällä.

Katselin tänään leffan. Leffa oli Gone Baby Gone. Ohjannut sen on Ben Affleck ja pääosissa näyttelee Benin veli Casey. Leffassa on aika mielenkiintoisesti käytetty ympäristöä ja sitä kautta saatu sellaista tunnelmaa. Paljon on myös käytetty paikallista amatööriväkeä. Ja pidän musiikista. Kuuntelin sitä pitkään kuulokkeet korvilla, kun olin menossa nukkumaan.
Juoni sinänsä ei ole mikään erikoinen, mutta elokuva herätti ajatuksia ja mun mielestä hyvä leffa tekee sen. Ihminen joutuu joskus tekemään päätöksiä ja sen päätöksen kanssa on elettävä sitten aina. Ja siinä kun yrittää tehdä oikein, voi myös menettää jonkun läheisen.
Pidän myös päänäyttelijästä, joka on sellainen hoikahko, keskimittainen, mutta hyvin puolensa pitävä henkilö. Hänestä myös huokuu ymmärrys ja empatia. Ja elokuva on Ben Afflekin ensimmäinen ohjauskokeilu.

2 kommenttia:

Katili kirjoitti...

En ole tuota leffaa nähnytkään, vaikka aika paljon olen katsellut, siis vuokrafilmejä. Ihania kuvia sulla muuten on täällä ja tuolla kuvablogissasi.

Yvioon kirjoitti...

Tuo leffa on ihan uutuus ja yllätti mut tunnelmallaan positiivisesti. Sellaisen trillerin ja draaman sekoitus.

Kiitos kehuista, katili. Näitä kuvia on ollut kiva muokkailla ja kokeilla. Painelen vain kaiken maailman suodattimia, niin tietokone hoitaa loput