torstaina

uudet tuulet


Ei ole hirveästi huvittanut lähteä treffeille. Välillä kokeilen kepillä jäätä ja kirjoitan vaikka jollekin ja katson, minkälainen tyyppi se toinen on. Varsinaisiin sokkotreffeihin asti yksikään kirjoittelu ei ole nykyään edennyt.
Jaa aa, mitäköhän siis kaipaan miehessä? No, ainakin, että on itsensä kanssa sinut, sellainen rennon seksikäs, mukava, suhteellisen älykäs, urheilullinen ja tykkää ajatustenvaihdosta. Siinäpä sitä sitten onkin.
Ravintoloissa en tykkää enää niin paljon käydä. Siellä tietysti tapaisi miehiäkin, mutta kun en juo paljon, niin en tykkää, jos toinen on kunnon tuiskeessa.
Kerran mietinkin, että kun pitää tämä kivulloinen tutustumisprosessi käydä läpi, niin miksei voisi vaikka kyselylomaketta laittaa toisen nenän eteen ja siinähän sitten saisi selville jotakin oleellista. Eipä tarvitsisi riidellä noista asioista suhteen aikana, kun voi selvittää ne jo ennen suhdetta.
Tai juottaisi toisen hirveään humalaan ja katsoisi, miten se käyttäytyy. Tai laittaisi sen juoksulenkille, että näkisi sen arkityylissä ja räjähtäneenä. Sellaista shokkihoitoa heti alkuun, niin siinä ei tarvitse asioista yllättyä.
Tai entäpä koesuhde, jonka voisi laittaa päättymään johonkin päivämäärään, niin ei tarvitse etukäteen pelätä, milloin tämä loppuu. Mun suhteet loppuu kuitenkin.
Sekin on omituista, ettei samassa paketissa ole yleensä seksikkyyttä ja mukavaa älykkyyttä. Toinen voi siis olla mukava ja hänen kanssaan on kiva jutella, mutta ei sen enenpää tai sitten toinen on rennon seksikäs, mutta ei sitten löydy mitään puhuttavaa. Kumman noista sitten valitsee?
Kun kerran kaikkea muitakin kropan osia voi saada vaihdettua parenpaan malliin, niin miksei näitä aivoja saisi johonkin vähän kevyenpään. Kiitos. Uusilla aivoilla uuteen suhteeseen. Sitä odotellessa käynkin unten maille.

Ei kommentteja: